Wilt u gratis reclame, geen gezeur over crisis, BTW verhoging of ander naars en hebt u van die dingen in de weg staan waarvan u denkt: Wat moet ik ermee?

Huttendorp Oldemarkt probeert de economie weer draaiende te krijgen door hergebruik van materiaal en spulletjes van eigenaar te laten verwisselen zodat we allemaal weer wat gelukkiger worden. We doen dit met een loterij waarvoor we netjes een vergunning hebben gekregen van de gemeente Steenwijkerland.

Te denken valt aan overgebleven relatiegeschenken, bouwdozen die nog niet uit de doos zijn gekomen, een gewonnen prijs, die uzelf niet leuk vindt; iets wat u dubbel heeft of noem het maar op.

Al die spulletjes kunnen via Het Huttendorp een herkansing krijgen. Mocht u toch een mogelijkheid zien om universeel waardepapier bij ons in te wisselen tegen een blije blik en overweldigende dankbaarheid dan is dat natuurlijk ook welkom. 
Wij zorgen dan dat de kinderen van Oldemarkt en u dus ook een leuke vakantiebesteding hebben en u wordt op onze website vermeld met hyperlink naar uw eigen website, indien van toepassing.